Waheeda: Saya sangat menyukai Akhil

KONTROVERSI yang melanda dirinya sudah tidak dapat ditanggung lagi oleh tuan empunya diri. Berkali-kali sudah kenyataan dikeluarkan oleh Waheeda berikutan isu hubungan intimnya dengan penceramah bebas, Ustaz Akhil Hayy, namun nampaknya perkara itu masih lagi berlarutan.

"Macam-macam orang bercakap buruk tentang saya...saya perampas suami orang la, asyik bertukar-tukar lelaki la. Saya sudah banyak simpan 'rahsia' orang. Begitu juga dengan kontroversi yang melanda saya dengan Akhil.

"Jangan sampai saya hilang sabar dan buka semua cerita sehingga perlu mengaibkan orang. Selama ini cukup perit saya menanggung semua ini.

"Saya pernah berbual dengan isterinya tentang perkara ini. Memang kami tidak ada masalah. Saya pernah berkunjung ke rumah mereka pada Hari Raya. Malah, isterinya ada juga cuba untuk menjodohkan saya dengan adik Akhil.

"Saya sendiri pun tak tahulah macam mana untuk jelaskan tentang hal ini. Setiap kali diajukan soalan sama ada benar saya ada hubungan istimewa dengan Akhil, saya pasti akan jawab 'tidak'...atau mungkin sebenarnya orang nak dengar saya cakap 'ya' walaupun perkara itu tidak benar?.

"Tidak ada benda untuk diselindung, malah sekarang ini pun saya dan Akhil tetap pergi makan dan lepak bersama-sama," luah Waheeda yang menambah dirinya dan Akhil sebenarnya turut mempunyai ikatan persaudaraan jauh di sebelah bapanya.

Tegas Waheeda, jika ditakdirkan dia benar-benar berkahwin dengan Akhil, dia tidak akan merahsiakan tentang perkara itu meskipun sedar diri akan dikritik hebat.

"Sudah tentu saya tidak akan berahsia andai kata memang saya ditakdirkan berkahwin dengannya. Keluarga saya juga bukanlah jenis yang akan merahsiakan perkahwinan anak mereka.

"Apapun, saya akui, saya sangat menyukainya (Akhil), tetapi kami tidak bercinta!,"

kredit:mstar

0 comments:

Post a Comment